Tornarem!

És difícil, en els moments que estem passant, poder parlar del futur amb il·lusió i esperança, però crec sincerament que ho he de fer i no perquè fer-ho sigui només una manera d’expressar-me, sinó perquè crec que, malgrat tot, després de la Covid el comerç català serà més fort i més adaptat a la nova realitat que tindrem.     
  És evident que la pandèmia ha deixat en el teixit comercial moltes baixes: companys que han plegat per no poder aguantar una situació de crisi tan forta com la que patim, i altres que aguantaran fins a Nadal esperant que aquests dies l’augment de vendes actuï com una medecina màgica que els permeti seguir; aquí tenim el darrer tren, el Nadal.
 
El Nadal serà bo en vendes, sempre ho és; el que li dona un punt tràgic és la necessitat que ho sigui un xic més que els anteriors, després de deu mesos d’incerteses, tancaments, baixada de vendes, mesures sanitàries incomprensibles, manca d’ajuts, desaparició del turisme, etc. El Nadal és l’oportunitat que esperen molts comerços per decidir si l’any que ve segueixen o no, és a dir, tot a una carta.
 
Cal mirar endavant tenint clares les experiències negatives viscudes per evitar que es repeteixin, però mantenint l’esperit que sempre ha guiat les nostres accions: treball, adaptació i servei.
 
No ho dubteu, tornarem millors i més forts.

Alejandro Goñi, President de PIMEC Comerç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s